Jsme televize vašeho kraje

Už potřetí obhájil Ondřej Ženíšek post regionálního předsedy TOP 09

Plzeň, publikováno 26.05.2013, autor: Richard Beneš

Staronový předseda Ondřej Ženíšek (uprostřed) s místopředsedy Michalem Vozobulem a Petrem Junkem | Autor: TOP 09

Delegáti regionálního sněmu TOP 09 Plzeňsko zvolili do čela regionální organizace dosavadního předsedu, zastupitele města Plzně a předsedu Kontrolního výboru Zastupitelstva města Plzně Ondřeje Ženíška. Od vzniku TOP 09 v roce 2009 obhájil Ženíšek svůj post předsedy již potřetí. Regionálními místopředsedy byli zvoleni Michal Vozobule a Petr Junek.

V regionálním výboru TOP 09 v následujícím období nově usedne deset členů výboru. Zvoleni byli Rolando Arias, Jan Fluxa, Jan Havel, Ilona Jehličková, Miroslav Pelán, Radoslav Škarda, Jan Štěpáník, Jan Toman, Tomáš Trnka a Ladislav Vostrý. Předsedou regionální revizní komise byl zvolen Václav Fiala. Tříčlennou revizní komisi doplnili Petr Boubín a Miroslav Vecka.

Voleným delegátem na krajský sněm, který se bude konat v pátek 13. září v Plzni, byla zvolena Alena Šůmová. Jako hosté na regionální sněm zavítali poslanec PS PČR Jaroslav Lobkowicz, místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek a člen výkonného výboru TOP 09 Stanislav Motyčka.

„Za klíčové pro naši regionální organizaci považuji tři hlavní priority. Jednotu, spolupráci a konstruktivní komunikaci. Zásadním úkolem pak pro nadcházející funkční období bude fungování regionální i místních organizací a rozšíření jejich počtu, ruku v ruce s rozšířením členské základny a vytvoření kvalitního volebního programu, se kterým uspějeme v komunálních volbách,“ shrnul svůj hlavní úkol nově zvolený předseda regionální organizace Ondřej Ženíšek.

Fotogalerie

Staronový předseda Ondřej Ženíšek (uprostřed) s místopředsedy Michalem Vozobulem a Petrem Junkem | Autor: TOP 09