Jsme televize vašeho kraje

TOP 09 vsadila na kampaň v kavárenském duchu, region bude brázdit i pojízdná kavárna na podvozku kamionu

Plzeň, publikováno 27.09.2013, autor: Richard Beneš

O přízeň voličů budou za TOP 09 usilovat Michal Janek, Jaroslav Lobkowicz, lídr kandidátky Marek Ženíšek a Vítězslav Blažek | Autor: Richard Beneš

Novou kontaktní kampaň představila v pátek strana TOP 09 v Plzeňském kraji. Zatímco loni před krajskými volbami chodili její kandidáti mnohdy i přímo do obýváků voličů, kde pak společně diskutovali nad programem, letošní kampaň se ponese v kavárenském duchu. Svůj hlavní stan má totiž TOP 09 ve svém TOPCafé v Solní ulici, kde budou probíhat setkání kandidátů s voliči. Po celém Plzeňském kraji pak bude jezdit další pojízdná kavárna umístěná na podvozku amerického kamionu.

„Volební kavárna v Solní ulici i pojízdná kavárna na podvozku kamionu budou mít premiéru 4. října. Kamion bude poprvé k vidění na jižní straně náměstí Republiky. V sobotu 5. října bude hostem kamionu Karel Schwarzenberg, který přijede i na Pilsner Fest. O den později bude debatovat se zájemci i v TOPCafé. I letos otevře veřejnosti svůj křimický zámek Jaroslav Lobkowicz, který je dvojkou na kandidátce TOP 09. Na prohlídky jinak zatím uzavřeného zámku se samotným majitelem se lidé mohou vydat hned dvakrát, vždy v sobotu 12. A 19. října. Vyjedeme také 13. října na železnici s vlakem taženým parní lokomotivou Šlechtična, nejprve se pojede z Plzně do Stříbra a odpoledne pak z Plzně do Klatov,“ uvedl člen volebního štábu Ondřej Rudolf.

V TOPCafé budou mít voliči možnost setkat se s významnými členy TOP 09, během kampaně dorazí již zmíněný Karel Schwarzenberg, Leoš Heger, Miroslav Kalousek, nebo Antonín Procházka. Od 14 do 21 hodin bude v kavárně připraven diskutovat lídr kandidátky TOP 09 Marek Ženíšek i další kandidáti.

„Omezili jsme billboardy, krajské nemáme vůbec, bude jen deset celostátních na území regionu. Nechtěli jsme dalšími billboardy a hesly zaplavit už tak zaplavené ulice. Rozpočet na krajskou kampaň máme dva miliony korun,“ dodal Ondřej Rudolf.     

Fotogalerie

O přízeň voličů budou za TOP 09 usilovat Michal Janek, Jaroslav Lobkowicz, lídr kandidátky Marek Ženíšek a Vítězslav Blažek | Autor: Richard Beneš