Jsme televize vašeho kraje

Roman Jurečko: Kampaň ODS s Miroslavou Němcovou je šik a moderní

Plzeň, publikováno 10.10.2013, autor: Richard Beneš

ODS | Autor: Archiv Regionpodlupou.cz

Skutečnost, že občanská demokracie postavila svoji celostátní předvolební kampaň na osobnosti místopředsedkyně ODS Miroslavy Němcové, vidí jako naprosto logický krok Roman Jurečko, člen výkonné rady ODS, místopředseda regionálního sdružení v Plzeňském kraji a místopředseda oblastního sdružení. Billboardy s Němcovou zatím visí jen po Praze, ale od příštího týdne by se měly objevit i v regionech. V některých regionech ovšem nejsou příliš nadšeni z kampaně, kde Němcová hraje hlavní roli.

„A kdo jiný by to měl dělat? Já si myslím, že ta kampaň je šik a je moderní. Jednou jsme se takhle rozhodli a já jsem pro, že je Němcová lídrem. Mě bude zajímat jedině výsledek voleb. Místopředsedkyně Němcová je šéfová týmu a myslím si, že ji tým podporuje. Pak akorát volič sečte výsledky. Někde jsme s kampaní jako ODS začali a teď vidím, že to jde směrem nahoru, rozhodně se nepropadáme. Je tady samozřejmě spousta nových subjektů na pravici. Ale je na voliči, jak s tím naloží,“ konstatoval Roman Jurečko.  

Místopředsedkyně ODS Němcová je jedničkou na kandidátce v Praze. Tu už zdobí její billboardy s hesly „Premiérka pro rozbouřenou dobu“ a „Premiérka protiváhou prezidenta.“ Nyní se tyto billboardy objeví i v regionech, kde doplní kampaň s regionálními lídry. „Podle mého je to ideální skladba, kdy strana prezentuje celostátního lídra, ale i regionální lídry,“ uvedl šéf ODS Martin Kuba.

Fotogalerie

ODS | Autor: Archiv Regionpodlupou.cz