Jsme televize vašeho kraje

První místní organizace hnutí ANO vznikla v centrálním plzeňském obvodu

Plzeň, publikováno 29.01.2014, autor: Richard Beneš

Hnutí ANO | Autor: Archiv Regionpodlupou.cz

Stovky nových zájemců o členství eviduje hnutí ANO v Plzeňském kraji a vedle toho roste i jeho organizační struktura. Kromě existujících sedmi oblastních organizací, vznikla v kraji místní organizace pro Plzeň 3, jako vůbec první místní organizace v Plzeňském kraji. Předsedou se stal poslanec Pavel Šrámek, za místopředsedu pak v úterý ustavující sněm místní organizace zvolil Michala Sochora.

„Tato organizace kopíruje hraničně největší městský obvod Plzeň 3 a rovněž největší zastupitelstvo města“, vysvětluje nově zvolený předseda místní organizace Pavel Šrámek a dodává, že jejím cílem bude jednoznačně aktivní příprava na supervolební rok. „Organizace má v plánu hrát klíčovou roli v nadcházejících komunálních volbách v Plzni. Též se chceme soustředit na palčivá témata městského obvodu Plzeň 3, potažmo pak celé Plzně. Chceme podpořit smysluplné projekty pro Plzeň, sloužící především všem občanům města Plzně, nikoliv vybraným podnikatelským skupinám,“ vyjmenovává priority organizace Pavel Šrámek.

„Oslovujeme osobnosti společenského, kulturního a podnikatelského prostředí v Plzni jako nové potenciální členy pro práci v hnutí, lidi, kterým není lhostejný osud Plzně a její budoucnosti“, říká nový předseda. „Jako klíčové vidíme rovněž i práci a komunikaci s našimi sympatizanty a podporovateli“, dodává místopředseda Michal Sochor.

Fotogalerie

Hnutí ANO | Autor: Archiv Regionpodlupou.cz