Jsme televize vašeho kraje

Na Fresh Festival proudily už první den tisíce gurmánů, nejdelší fronty stáli milovníci gastronomie na burgery

Plzeň, publikováno 20.05.2017, autor: Richard Beneš

Nejvíce frčely na Fresh Festivalu burgery | Autor: Richard Beneš

Tisíce milovníků kvalitní gastronomie přilákal v sobotu první den Bosch Fresh Festivalu. Areál za OC Plaza po celý den doslova praskal ve švech. Kuchaři nejen v deseti stáncích soutěžících restaurací se museli pořádně ohánět, aby zvládli připravit své pokrmy, na které se mnohdy stály fronty dlouhé desítky metrů. O zákazníky ovšem neměli nouzi ani u celé řady stanů nesoutěžních restaurací, kaváren, pivovarů, vinařů i prodejců dalších lahůdek. A o co byl největší zájem? Nejdelší fronty byly všude tam, kde se připravovaly burgery! Obrovský zájem měli návštěvníci akce o kulinářskou show známých kuchařů, některým šťastlivcům se podařilo vařit na pódiu společně s kuchařskými hvězdami a lidé z publika pak ochutnávali jejich speciality.

S legendárním břevnovským řezníkem Františkem Kšánou připravovali na workshop stage vynikající tatarák také moderátorky naší Televize ZAK, Taťána Krchovová Pavlína Polatová a Martina Štemberová. A společné dílo pod vedením skutečného mistra se jim opravdu podařilo. Po tatarácích se totiž okamžitě zaprášilo. Největší český festival dobrého jídla a pití pokračuje po celý den také v neděli.

Fotogalerie

Nejvíce frčely na Fresh Festivalu burgery | Autor: Richard Beneš
O Burgery byl největší zájem | Autor: Richard Beneš
Na pódiu vařili profesionálové i nadšenci z publika | Autor: Richard Beneš
Moderátorky naší Televize ZAK v akci společně s Františkem Kšánou | Autor: Richard Beneš
Moderátorka Televize ZAK Taťána Krchovová předvádí své kulinářské umění | Autor: Richard Beneš
Moderátorky naší Televize ZAK v akci | Autor: Richard Beneš
Příprava tataráku je v plném proudu | Autor: Richard Beneš
Moderátorky naší Televize ZAK Pavlína Polatová a Martina Štemberová v akci | Autor: Richard Beneš
Moderátorky naší Televize ZAK připravily tatarák pod vedením Františka Kšány | Autor: Richard Beneš