Jsme televize vašeho kraje

Na silnicích Plzeňského kraje vyhasl další život, srážku čtyř vozidel na severním Plzeňsku nepřežila žena (51)

Plzeň, publikováno 13.07.2017, autor: Richard Beneš

Řidičce uvnitř tohoto vraku už nebylo pomoci | Autor: ZZSPK

Série tragických smrtelných nehod v Plzeňském kraji pokračuje i ve čtvrtek. Jedenapadesátiletá žena nepřežila odpoledne nehodu na silnici I/20. U křižovatky na Štipoklasy mezi Úněšovem a Bezvěrovem na severním Plzeňsku se srazily dvě dodávky a dva osobní automobily. V nemocnici skončili také oba řidiči dodávek. Mluvčí policie Pavla Burešová uvedla, že hlavní silniční tah z Plzně na Karlovy Vary bude uzavřen minimálně do 20.00 hodin.

Řidička, která na místě zemřela, jela z Plzně na Karlovy Vary. Z dosud neznámých příčin vjela do protisměru, kde se čelně střetla s dodávkou a následně s další dodávkou a osobním vozem. Z jejího automobilu zbyla po nehodě skutečně jen děsivá změť pomačkaných plechů. Záchranáři odvezli na pozorování oba řidiče dodávek. „Staršího muže a sedmadvacetiletého mladíka jsme převezli do plzeňské fakultní nemocnice na pozorování,“ uvedl mluvčí záchranné služby Martin Brejcha.

Policejní mluvčí Burešová dodala, že dechové zkoušky byly u všech účastníků nehody negativní. Okolnosti nehody a míru zavinění teď na místě vyšetřují dopravní policisté. Motoristka se stala 32 letošní obětí dopravních nehod v Plzeňském kraji.

Fotogalerie

Řidičce uvnitř tohoto vraku už nebylo pomoci | Autor: ZZSPK
V místě se srazily celkem čtyři automobily | Autor: ZZSPK