Jsme televize vašeho kraje

AKTUALIZOVÁNO: Řidič nepřežil nehodu motocyklu u Aše, spolujezdkyně bojuje o život ve fakultní nemocnici

Plzeň, publikováno 16.07.2017, autor: Richard Beneš

Ilustrační foto | Autor: Archiv

Na následky zranění zemřel v neděli odpoledne poblíž Studánky u Aše při nehodě motocyklu třiašedesátiletý motorista. Jeho partnerka, která s ním cestovala na motocyklu utrpěla těžké zranění a vrtulník letecké záchranné služby ji transportoval do plzeňské fakultní nemocnice. Web TV ZAK o tragické nehodě informovala mluvčí policie Kateřina Böhmová. Další smrtelnou nehodu vyšetřovali pak v neděli večer také policisté ve Štěnovicích u Plzně.

„Sedmapadesátiletá spolujezdkyně je ve vážném stavu. Silnice druhé třídy z Aše k obci Hranice u Aše je uzavřená,“ uvedla mluvčí mluvčí karlovarské policie Kateřina Böhmová. Manželský pár na motocyklu sjel z dosud nezjištěných příčin ze silnice.

K nehodě se zraněním vyjížděli v neděli večer také záchranáři z Plzně do nedalekých Štěnovic, kde byla nahlášena havárie osobního automobilu u kruhového objezdu. "Uvnitř vozidla byla zaklíněná osoba, která utrpěla zranění neslučitelná se životem. Náš lékař po příjezdu na místo už mohl jen konstatovat smrt a přivolal koronera k ohledání těla," uvedl mluvčí záchranné služby Martin Brejcha. Příčinu nehody vyšetřuje policie.   

Fotogalerie

Ilustrační foto | Autor: Archiv