Jsme televize vašeho kraje

Ve strakonické nemocnici zemřela řidička, která na Klatovsku narazila do stromu

Plzeň, publikováno 18.07.2017, autor: Richard Beneš

Ilustrační foto | Autor: HZSPK

Na následky zranění zemřela v pondělí ve strakonické nemocnici motoristka, která předtím dopoledne havarovala se svým vozem značky Hyundai i20 poblíž Velkého Boru na Klatovsku. Šestasedmdesátiletá řidička narazila do stromu. Web TV ZAK o tragické nehodě informovala v úterý mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová.

„Nehoda se stala na silnici v úseku od Velkého Boru na Defurovy Lažany. Po projetí mírné pravotočivé zatáčky, na přímém úseku komunikace, řidička vjela s vozidlem vpravo mimo silnici, kde přední částí narazila do vzrostlého stromu,“ popsala havárii mluvčí Dana Ladmanová.

Vedle vážně zraněné řidičky byla při nehodě zraněna ještě nezletilá spolujezdkyně. Záchranáři obě převezli do nemocnice ve Strakonicích, kde řidička ve večerních hodinách zemřela. Vzhledem ke zranění řidičky nebyla provedena dechová zkouška a byl vyžádán odběr krve. U zemřelé ženy byla nařízena soudní pitva. Příčiny a okolnosti dopravní nehody nyní vyšetřuje policie. Motoristka se stala 34 letošní obětí dopravních nehod v Plzeňském kraji.

 

Fotogalerie

Ilustrační foto | Autor: HZSPK