Jsme televize vašeho kraje

V generálce před sezónou viktoriáni prohráli i s Watfordem

Plzeň, publikováno 19.07.2017, autor: Miroslav Brož

Autor: FC Viktoria Plzeň

Ne úplně podle představ vyšlo Pavlu Vrbovi rakouské soustředění. Ve třech přípravných zápasech jeho tým ani jednou nevyhrál. Český vicemistr prohrál s německým Fürthem, anglickým Wolverhamptonem a v úterý nestačil na další tým z Anglie, tentokrát na prvoligový Watford.

Tři zápasy, žádná výhra. Pavel Vrba má před začátkem nové sezóny rozhodně o čem přemýšlet. V úterním zápase proti anglickému Watfordu nasadil hráče, kteří by se měli objevovat v základní sestavě. Na výhru to ale přesto nestačilo. „Co se týče organizace, zápas nám vyšel asi nejlépe z celého soustředění. Bohužel jsme deset minut před koncem dostali rozhodující branku, ale pokud porovnám dnešní zápas s utkáním s Fürthem, kde jsme zaslouženě dostali na zadek, tak tentokrát si myslím, že naše hra měla tvář. Věřím, že se to bude posouvat dál a že i v útočné fázi budeme více produktivní než dnes,“ hodnotí utkání trenér Pavel Vrba.

Západočechy teď čeká ostrý start do nové sezóny. V úterý (25. července) sehrají v Bukurešti první zápas třetího předkola Ligy mistrů proti FCSB. Dobrou zprávou je, že zranění Davida Limberského není tak vážné, jak se původně očekávalo a důrazný obránce by proti rumunskému týmu už mohl nastoupit.

Odveta je na program o týden později (2. srpna) ve Štruncových sadech. Vstupenky na utkání jdou do prodeje ve středu 19. července a přednost mají majitelé permanentních vstupenek. V pátek 21. července pak FC Viktoria Plzeň spustí volný prodej vstupenek, který bude trvat do vyprodání celkové kapacity stadionu.  

Fotogalerie

Autor: FC Viktoria Plzeň