Jsme televize vašeho kraje

Nová anketa hledá Osobnost Karlovarského kraje, nominace končí 11. srpna

Plzeň, publikováno 19.07.2017, autor: Richard Beneš

Krajský úřad Karlovarského kraje - ilustrační foto | Autor: Richard Beneš

Karlovarský kraj nově vyhlašuje anketu, která si klade za cíl najít Osobnost Karlovarského kraje. Návrhy může podávat veřejnost i právnické osoby se sídlem na území našeho regionu do 11. srpna 2017. Ocenění se bude udělovat jednotlivcům a nominovat lze také in memoriam.

„Udělení titulu Osobnost Karlovarského kraje bude poctou oceněným za jejich mimořádnou práci pro náš kraj, za to, že své aktivity a své dílo úzce svázali s místem, kde se narodili a kde mnozí dodnes žijí. Rádi bychom ocenili i ty významné osobnosti, které už mezi námi nejsou, ale reprezentovaly v některé oblasti Karlovarský kraj a přispěly k jeho dobrému jménu,“ vysvětlila hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová (ANO). Podle počtu nominací se pak kraj rozhodne, kolika lidem titul Osobnost Karlovarského kraje udělí.

Formulář anketního lístku k vyplnění najdou zájemci na internetových stránkách Karlovarského kraje a v papírové podobě bude otištěn v červencových Krajských listech. Do formuláře bude třeba kromě nominovaného uvést informace o člověku, který návrh zaslal, i důvod, proč vybranou osobnost nominoval.

Fotogalerie

Krajský úřad Karlovarského kraje - ilustrační foto | Autor: Richard Beneš