Jsme televize vašeho kraje

Viktoriáni plní svůj slib, fanouškům se budou podepisovat přímo na hřišti

Plzeň, publikováno 30.08.2017, autor: Miroslav Brož

Viktoriáni chystají neobvyklou autogramiádu | Autor: FCVP

Tak trochu jinou autogramiádu chystají viktoriáni ve čtvrtek 31. srpna. Fanoušci splnili výzvu, kterou před zápasem s AEK Larnaka vyhlásila plzeňská kabina a na duel play – off Evropské ligy přišlo více než deset tisíc diváků. Odměnou jim bude autogramiáda hráčů přímo na hřišti.

Vyfotit se s Markem Bakošem nebo třeba Danielem Kolářem přímo u střídaček. Takovou možnost dostanou ve čtvrtek viktoriánští fanoušci, kteří dorazí na neobvyklou autogramiádu. „Chtěl bych poděkovat všem, kteří nás podporovali při bojích o základní skupinu Evropské ligy. Plníme slovo a ve čtvrtek se budeme s fanoušky fotit a podepisovat se jim,“ slíbil útočník Marek Bakoš. Před zápasem s Larnakou totiž viktoriánu vyhlásili výzvu, aby fanoušci zaplnili stadion. To se povedlo – přišlo jich více než deset tisíc.

Součástí autogramiády bude i doprovodný program v bezprostřední blízkosti hrací plochy. „Nabízíme fanouškům jedinečnou možnost, jak se podívat přímo k hřišti, tedy na místa, kam se standardně dostanou pouze hráči a trenéři. Chceme tak fanouškům vyjádřit vděk za jejich neutuchající podporu,“ doplnil mluvčí klubu Václav Hanzlík.

V jižní věži Doosan Areny připravilo vedení klubu také fotokoutek v plzeňských barvách, ze kterého si každý z návštěvníků autogramiády může odnést suvenýr v podobě exkluzivní fotografie.

Vchod na hrací plochu bude otevřený v průjezdu za severní věží, v místech poblíž Viktoria shopu.

Fotogalerie

Viktoriáni chystají neobvyklou autogramiádu | Autor: FCVP