Jsme televize vašeho kraje

Prodej balíčků na Evropskou ligu začne pátého září, přednost mají permanentkáři

Plzeň, publikováno 01.09.2017, autor: Miroslav Brož

ilustrační foto | Autor: FC Viktoria Plzeň

Prestižní Evropská liga je opět v Plzni. Na podzim čekají viktoriány utkání v základní skupině této soutěže. Vstupenky na utkání s FCSB, Luganem a Hapoelem Beer-Sheva bude možné znovu zakoupit ve zvýhodněných balíčcích. Ten nejlevnější na všechny tři zápase vyjde na pět stovek. Jako první dostanou možnost pořídit si balíček majitelé permanentek.

Fanoušci si mohou vybrat balíčky ve čtyřech cenových relacích od 500 po 1680 korun. „Ceny jednotlivých balíčků jsme nastavili podstatně levněji než v minulých sezonách. Věříme, že budou dostupné pro všechny fanoušky a každý si v široké cenové škále vybere,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Jako první dostanou možnost pořídit si balíček majitelé permanentek. Vstupenky si mohou zakoupit v úterý pátého září ve 13 hodin na pokladnách za severní věží DOOSAN Arény. „Na jednu permanentku je možné zakoupit jeden balíček. Samozřejmě pokud někdo z fanoušků přinese více permanentek od svých známých a bude chtít balíčky i pro ně, bude mu to umožněno. Zde platí pravidlo pěti balíčků na osobu,“ vysvětluje mluvčí klubu.

Permanentkáři mají svá místa rezervována do soboty devátého září do 17:00, v neděli ráno následně začne volný prodej.

Fotogalerie

ilustrační foto | Autor: FC Viktoria Plzeň