Jsme televize vašeho kraje

Indiáni v pátek zahájí sezónu s Litvínovem, dnes se chystá velká autogramiáda před fanshopem

Plzeň, publikováno 06.09.2017, autor: Miroslav Brož

Milan Gulaš vyváží puk v přípravném zápase proti Chomutovu | Autor: HC Škoda Plzeň

A je to tady. Nová extraligová sezóna startuje už tento pátek. Indiáni na svém ledě přivítají Litvínov. Ambice mají Strakovi svěřenci jen ty největší – dostat se do play-off. Vedení klubu připravilo dnes od 16 hodin velkou předsezónní autogramiádu před fanshopem.

Dominik Kubalík je zpátky v plzeňském dresu, Ryan Hollweg prodloužil smlouvu a Milan Gulaš se rozhodl po zahraničních štacích začít novou sezónu v Plzni. I podle slov generálního manažera klubu Martina Straky jsou letos indiáni opravdu silní. „Posily, které jsme chtěli, tak jsme získali. Někteří kvůli tomu museli odejít. Chtěli bychom se prezentovat útočným hokejem, aby padaly góly, aby to diváky bavilo. Nejdůležitější je, abychom zvládli začátek sezóny, což se nám vloni nepovedlo a dostali jsme se do potíží. Doufáme, že to zvládneme,“ říká Martin Straka.

Cíle na nadcházející sezónu jsou jasné. „Ambice máme vždycky stejné, dostat se do play-off. Myslím, že tým na to sílu a kvalitu má. To mají ale všechna mužstva. Silní jsme dost a je jen na nás, abychom to ukázali na ledě,“ dodává generální manažer, který i letos bude ve funkci trenéra.

Klub pořádá ve středu šestého září od 16:00 před fanshopem HC Škoda Plzeň autogramiádu hokejistů. V rámci prodejní středy bude za pultem tentokrát Jaroslav Špaček. Vstupenky na zahajovací zápas budou v prodeji online od pátého září, ve fanshopu už jsou k dostání nyní.

Fotogalerie

Milan Gulaš vyváží puk v přípravném zápase proti Chomutovu | Autor: HC Škoda Plzeň