Jsme televize vašeho kraje

Vedení společnosti Plzeňský Prazdroj převzal nový generální ředitel Grant Liversage

Plzeň, publikováno 21.09.2017, autor: Richard Beneš

Vedení společnosti Plzeňský Prazdroj převzal nový generální ředitel Grant Liversage | Autor: Plzeňský Prazdroj

V čele společnosti Plzeňský Prazdroj stojí od čtvrtka nový generální ředitel, Grant Liversage (50), který pochází z Jižní Afriky. Donedávna působil na pozici finančního ředitele jihoafrických podniků SABMiller. Plzeňský pivovarnický gigant patří pod jednotku ABEL (Asahi Breweries Europe Ltd), která vznikla po akvizici pěti středoevropských pivovarů japonskou pivovarnickou společností ASAHI.

„Česká republika se může pyšnit dlouhou a bohatou pivovarnickou tradicí. Lidé, kteří se sem přistěhují z jiných zemí, se v této oblasti mohou jen učit. Proto sem přicházím s pokorou a těším se, že se o pivu a výjimečné místní pivní kultuře dozvím ještě více. Zároveň věřím, že zde mohu zúročit své obchodní zkušenosti, neboť mým úkolem bude řídit zdejší skvělý tým tak, aby společnost nadále prosperovala a ještě více lidí v celém světě dostalo šanci ochutnat Pilsner Urquell i naše další úspěšné značky,“ říká generální ředitel společnosti Plzeňský Prazdroj a Pivovary Topvar, Grant Liversage.

Grant Liversage po dobu své kariéry žil a pracoval ve více zemích počínaje jeho rodnou Jižní Afrikou, přes Hong Kong, Svazijsko, Zambii, Ghanu, Mosambik a v Indii. Je ženatý a má dvě děti.

Fotogalerie

Vedení společnosti Plzeňský Prazdroj převzal nový generální ředitel Grant Liversage | Autor: Plzeňský Prazdroj