Jsme televize vašeho kraje

Michael Krmenčík prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň do roku 2021

Plzeň, publikováno 28.11.2017, autor: Miroslav Brož

Michael Krmenčík prodloužil smlouvu do roku 2021 | Autor: FC Viktoria Plzeň

Nejlepší střelec české nejvyšší soutěže Michael Krmenčík zůstává v Plzni! Dnes prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň. Červenomodrý dres bude oblékat až do roku 2021. Vedení klubu tak smetlo ze stolu spekulace o jeho plánovaném odchodu do zahraničí.

V patnácti zápasech nastřílel devět branek. Táhne plzeňskou Viktorii a je oporou české reprezentace. To je vizitka aktuálně nejlepšího ligového střelce Michaela Krmenčíka. Není divu, že se na fotbalovém trhu stal velmi žádaným zbožím. V létě Plzeň odmítla nabídku francouzského Montpellieru ve výši 70 miliónů korun, poté i o 10 miliónů korun vyšší od pražské Slavie. Nakonec se plzeňský snajpr rozhodl až do roku 2021 zůstat v Plzni. „Jsem šťastný, že jsme se domluvili a mohu svou budoucnost spojit s klubem, který nosím ve svém srdci. Věřím, že nás společně čekají velká vítězství,“ řekl po podpisu kontraktu Michael Krmenčík.

Prodloužení smlouvy dnes stvrdil podpisem právě dnes v Doosan Areně za přítomnosti svého zástupce Dalibora Laciny a generálního manažera klubu Adolfa Šádka. „Michael patří momentálně k nejlepším českým útočníkům. Dokázal se prosadit nejen ve viktoriánském, ale i v reprezentačním dresu, což potvrzuje jeho kvality. Jsme velmi rádi, že svoji budoucnost spojuje nadále s naším dresem. Jeho setrvání v Plzni pro nás bylo prioritou. Jednání byla velmi korektní a konstruktivní, za což patří poděkování Michaelovi i jeho zástupci Daliboru Lacinovi,“ uvedl generální manažer klubu.

Fotogalerie

Michael Krmenčík prodloužil smlouvu do roku 2021 | Autor: FC Viktoria Plzeň