Jsme televize vašeho kraje

AKTUALIZOVÁNO: U obce Velká Hleďsebe havarovaly ráno na sněhu čtyři nákladní automobily

Cheb, publikováno 17.01.2018, autor: Richard Beneš

U obce Velká Hleďsebe havarovaly na sněhu čtyři nákladní automobily | Autor: Policie ČR

Husté sněžení v noci na středu způsobilo opět značné komplikace na silnicích v Karlovarském kraji. Policisté před sedmou hodinou ranní vyjížděli k dopravní nehodě u obce Velká Hleďsebe na hlavním tahu na Plzeň silnici číslo I/21, kde havarovaly hned čtyři nákladní automobily. Dvě vozidla tam skončila, mimo komunikaci. Jeden motorista utrpěl při nehodě zranění. Silnice bude uzavřena po dobu zásahu složek Integrovaného záchranného systému a vyprošťovacích prací. Policisté z Obvodního oddělení Mariánské Lázně řídí dopravu na objízdné trasy po „staré silnici“, informoval o tom mluvčí policie Daniel Dvořák.

„V místě objízdné trasy na sjezdu k Mariánským Lázním po poledni havarovaly další dva nákladní automobily, nehoda se obešla bez zranění. Policisté dále řídí dopravu, žádají však o zvýšenou opatrnost vzhledem k dalšímu silnému sněžení v Karlovarském kraji. na místě dopravní nehody se čeká na odtah vozidel, která jsou stále mimo komunikaci, ale silnice I/21 je již průjezdná," uvedl mluvčí Dvořák.

Na některých místech regionu se tvoří na silnicích také námraza. Meteorologové varují před tvorbou sněhových jazyků na horských silnicích. Horší sjízdnost hlásí také dálnice D6 a silnice první třídy ve vyšších polohách. Sníh a námraza komplikuje dopravu na silnici 13 z Karlových Varů na Chomutov v okolí Damic, kde navíc fouká silný vítr.

Fotogalerie

U obce Velká Hleďsebe havarovaly na sněhu čtyři nákladní automobily | Autor: Policie ČR
U obce Velká Hleďsebe havarovaly na sněhu čtyři nákladní automobily | Autor: Policie ČR