Jsme televize vašeho kraje

Indiáni dostali trest za vulgarity fanoušků, příště budou hrát bez podpory kotle

Plzeň, publikováno 01.02.2018, autor: Richard Beneš

Indiáni budou hrát příští utkání bez podpory svého kotle | Autor: HC Škoda Plzeň

Bez podpory domácího kotle v sektoru 112 se uskuteční nadcházející utkání klubu HC Škoda Plzeň. Stane se tak na základě rozhodnutí ředitele disciplinární komise Karla Holého ze dne 1. února. Trest vyfasovali „indiáni“ za vulgární a urážlivé skandování fanoušků při úterním utkání s Mladou Boleslaví.

„Náš klub už dostal několikrát finanční postih a podmínečné uzavření sektoru kotle do 5. února. Klub situaci s fanoušky intenzivně řeší po celou sezonu, vkládá energii i finance do kampaně „Fandíme slušně.“ S fanoušky komunikuje a naposledy klub přistoupil i k osobnímu apelu hráčů a vysvětlením celé situace osobním dopisem fanouškům,“ stojí v oficiálním prohlášení klubu HC Škoda Plzeň.

Klub HC Škoda rozhodnutí disciplinární komise respektuje, avšak neztotožňuje se s ním. „Není řešením vyhánět fanoušky hokeje ze stadionů uzavíráním celých sektorů. S vulgaritami také nesouhlasím, ale fanoušků klubu si vážím,“ říká generální manažer Martin Straka. Organizační pokyny v souvislosti s uzavřením sektoru 112 na nedělní zápas s Chomutovem zveřejní klub na svých internetových stránkách.

Fotogalerie

Indiáni budou hrát příští utkání bez podpory svého kotle | Autor: HC Škoda Plzeň