Jsme televize vašeho kraje

Spouštíme nové díly politických diskuzí – zeptejte se politiků na věci, které vás zajímají

Plzeň, publikováno 07.02.2018, autor: Miroslav Brož

Moderátor diskuzního pořadu je novinář Richard Beneš | Autor: Miroslav Brož

Jak tráví volný čas hejtmanka Karlovarského kraje? Co vše obnáší práce náměstka, nebo jestli se regionální politikou dá slušně vydělat. S politiky nejen o politice se bude každou středu bavit zkušený novinář a moderátor Televize ZAK Richard Beneš ve svém pořadu Politici našeho kraje.

Pokud vás zajímá veřejné dětí a není vám osud západních Čech lhostejný, sledujte každou středu politické diskuze na Televizi ZAK. První díl vysíláme už dnes. Hostem bude poslanec Parlamentu České Republiky a náměstek hejtmana Plzeňského kraje Martin Baxa.

Moderátor a zkušený novinář Richard Beneš vyzpovídá postupně regionální politiky a nejvyšší představitele obcí, měst a krajů. Dalšími hosty budou třeba náměstkyně hejtmana Plzeňského kraje Marcela Krejsová nebo hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová.

Chceme do diskuze zapojit i naše diváky. Pokud vás něco trápí nebo se prostě jen chcete zeptat na to, co vás zajímá, pošlete nám dotaz na redakce@zaktv.cz. My podněty zpracujeme a některé otázky položíme za vás.     

      

Fotogalerie

Moderátor diskuzního pořadu je novinář Richard Beneš | Autor: Miroslav Brož