Jsme televize vašeho kraje

Největší česká kavárenská síť otevřela novou kavárnu v centru Plzně

Plzeň, publikováno 05.04.2018, autor: Miroslav Brož

Kavárna CrossCafe otevřela novou pobočku v centru Plzně | Autor: CrossCafe original

Největší česká kavárenská síť CrossCafe original se opět rozrostla o novou kavárnu. Koncem března zahájila provoz kavárna přímo v centru Plzně v budově hotelu Central na náměstí Republiky. Téměř po pěti letech tak dostali milovníci kávy z Plzně, kde společnos vznikla a sídlí, novou kavárnu.

První kavárnu jsme zde otevřeli v roce 2007 v Jungmannově ulici. Uplynulo téměř 11 let a máme radost, že všech 23 kaváren v 9 městech České republiky má spousty spokojených hostů. Těší nás, že teď otevíráme skutečně krásnou kavárnu pro Plzeňáky a můžeme tak vyjádřit vděčnost za jejich přízeň. Je to prostorná kavárna s výhledem na dominantu náměstí, katedrálu sv. Bartoloměje. Ta se chlubí od roku 2015 všemi zvony, díky dvouleté společné sbírce plzeňských občanů nazvané „Ze srdce zvon“, kterou iniciovalo právě CrossCafe,“ říká Mirka Konečná, marketingová a obchodní manažerka CrossCafe.

V této kavárně nabízíme našim hostům klidné posezení s výhledem na celé hlavní náměstí, v prostředí originálního designu s profesionální obsluhou a samozřejmě výbornou kávou. Nechybí zde nabídka zvýhodněných denních menu, denně čerstvých sendvičů a dortů vlastní výroby, včetně jarních novinek v podobě výživných smoothies a limonád. Se startem léta kavárnu rozšíříme o zahrádku. Pro práci, studium i zábavu je k dispozici WiFi připojení a stejně jako v ostatních kavárnách u nás můžete relaxovat i se svými čtyřnohými mazlíčky, kteří jsou také vítáni.  Pro žíznivé a hladové kolemjdoucí, kteří nemají čas posedět v kavárně, budeme servírovat jejich oblíbené produkty z okénka do Riegrovi ulice“ dodává Mirka Konečná.

Podívejte se na reportáž ze slavnostního otevření.

Fotogalerie

Kavárna CrossCafe otevřela novou pobočku v centru Plzně | Autor: CrossCafe original
Autor: CrossCafe original