Jsme televize vašeho kraje

Indiáni spouští 14. května prodej permanentních vstupenek na sezónu 2018/19

Plzeň, publikováno 11.05.2018, autor: Richard Beneš

Prodej permanentek na sezónu 2018/19 startuje 14. května | Autor: HC Škoda Plzeň

Přesně čtyři měsíce do začátku extraligy spouští HC Škoda Plzeň prodej permanentních vstupenek na sezonu 2018/19. Poprvé lze zakoupit permanentky v pondělí 14. května, a to v kanceláři ticketingu u vstupu A na stadion. Otevírací doba je ve všední dny od 10 do 18 hodin. Nově si mohou zájemci zakoupit permanentky také online na stránkách Sazka Ticket nebo na klubovém webu.

„Zakoupit si permanentní vstupenku dopředu má určitě několik výhod. Budete mít jisté místo, které si vyberete, po celou sezonu. Dále máte volný vstup na všechna přátelská utkání a přípravná utkání CHL nebo slevu ve fanshopu. Cena permanentek je samozřejmě zvýhodněná oproti běžným vstupenkám,“ uvádí ředitel HC Škoda Plzeň Emil Kristek.

Druhy permanentních vstupenek:

Lze vybírat ze dvou druhů permanentek:

KLASIK – platná na základní část soutěže s opcí pro nadstavbovou část soutěže

PREMIUM – platná pro základní i nadstavbovou část soutěže. Permanentky platí rovněž na utkání v rámci Champions Hockey League.

Ze základní ceny permanentek v některých cenových kategoriích se poskytují slevy:

DÍTĚ – do 15 let (dítě od 10 do 15 let se musí při vstupu prokázat platným průkazem s fotografií), STUDENT – studentský průkaz ISIC,

ZTP – průkaz ZTP, VOZÍČKÁŘ a doprovod – průkaz ZTP/P.

Na rodinnou tribunu (Sever, sektory 301 a 302) se základní permanentka prodává pouze v kombinaci s dětskou permanentkou.

Držitelé permanentek z uplynulé sezóny 2017/2018 mohou zakoupit permanentku na novou sezónu za zlevněnou cenu. K nákupu je nutné předložit stávající permanentku, na webu je třeba uvést kód permanentky. Opci je nutné uplatnit v období od 14. 5. do 14. 6. 2018.

Fotogalerie

Prodej permanentek na sezónu 2018/19 startuje 14. května | Autor: HC Škoda Plzeň