Jsme televize vašeho kraje

Padla první klapka druhé řady seriálu Stavba není sen, diváky provede rekonstrukcí bytu

Plzeň, publikováno 25.05.2018, autor: Richard Beneš

Natáčení pořadu | Autor: Archiv

Všichni příznivci úspěšného seriálu Stavba není sen – stavba domu, který vysílala naše TV ZAK se mohou těšit na další pokračování. Začala se totiž natáčet druhá série na téma rekonstrukce bytu. Pořad chce ukázat reálnost příprav a průběh stavby při rekonstrukci, nikoliv se stát další emotivní realityshow. Za pořadem opět stojí populární moderátor Míra Hejda. A co všechno na vás v druhé sérii seriálu čeká?

„Provedeme vás celým procesem rekonstrukce bytu od návrhu, přes vybourání stávající dispozice až po vybavení posledním kusem nábytku. Každý díl bude ukazovat reálný průběh stavby s řešením konkrétních postupů a návazností na další části. S největší pravděpodobností přijde i nějaké překvapení, které se objeví v průběhu stavby a se kterým nikdo nepočítal. Taková je realita,“ říká architekt Lukáš Janout.

Po roce od první série se tentokrát štáb na několik měsíců zabydlí v holobytu plném suti i prachu a bude sledovat zásadní okamžiky rekonstrukce, aby divákům zprostředkoval co nejvíce ze stavby. „Nejedná se o emotivní příběhy lidí, kterým byt za pár dní proměníme. Chceme lidem ukázat, co je při rekonstrukci reálně čeká. Je to model, který se nám velmi osvědčil u první série při stavbě domu. Takže i my budeme na místě několik měsíců. Řešit se budou ale i peníze, protože u těch to bohužel začíná. K dispozici u jednotlivých procesů bude i virtuální kalkulačka od našeho generálního partnera,“ vysvětluje moderátor projektu Míra Hejda.

O termínu uvedení pořadu v TV ZAK vás budeme informovat.

Fotogalerie

Natáčení pořadu | Autor: Archiv
Vizualizace obývacího pokoje po rekonstrukci | Autor: Archiv
Vizualizace ložnice po rekonstrukci | Autor: Archiv
Ložnice před rekonstrukcí | Autor: Archiv
Obývací pokoj před rekonstrukcí | Autor: Archiv
První klapka natáčení nového pořadu | Autor: Archiv