Jsme televize vašeho kraje

Indiány bude i v nadcházející sezóně podporovat firma Biotronik

Plzeň, publikováno 26.05.2018, autor: Richard Beneš

Fanoušci HC Škoda Plzeň - ilustrační foto | Autor: Milan Podpera

Zdravotnická firma Biotronik Praha, jejíž klíčový produkt Home Monitoring pomáhá zachraňovat pacienty se srdečním selháním po celém světě, bude i nadále významným partnerem HC Škoda Plzeň. Další spolupráci stvrdilo vedení společnosti s vedením hokejové Plzně. Jen v Česku službu Home Monitoring využívá 3500 pacientů a podporovat bude i srdce plzeňských indiánů.

Spolupráce mezi společností Biotronik a HC Škoda Plzeň začala v roce 2012. Následující sezonu se podařilo indiánům vybojovat vysněný titul a rozběhla se i dlouhodobá spolupráce na další sezony. „My jsme rádi, že můžeme již sedmým rokem spolupracovat s klubem HC Škoda Plzeň. Věříme, že se i nadále bude klubu dařit,“ prohlásil Petr Větrovský, ředitel Biotroniku.

Podporu klubu ocenil i generální manažer HC Škoda Plzeň Martin Straka. „Chtěl bych moc poděkovat za to, co pro nás Biotronik dělá. Je to skvělá spolupráce, protože bez peněz by hokej nebyl možný. Firma Biotronik do našeho hokeje dává nemalou částku, za což jsme moc vděční.“

Hokejová Škodovka zakončila letošní sezonu ziskem Prezidentského poháru za vítězství v základní části TELH a skvělým bronzem v bojích play-off. Suchou přípravu pro novou sezonu zahájili indiáni 14. května 2018.

Fotogalerie

Fanoušci HC Škoda Plzeň - ilustrační foto | Autor: Milan Podpera