Jsme televize vašeho kraje

Cizinec onanoval před dětmi v plzeňské tramvaji, vzrušil ho prý jiný cestující

Plzeň, publikováno 09.07.2018, autor: Richard Beneš

Zadržený cizinec, který onanoval v tramvaji před dětmi | Autor: MP Plzeň

Cizince, který se před dětmi sexuálně ukájel v tramvaji číslo 4., zatímco se kryl batohem položeným v klíně, zadrželi v sobotu kolem půl sedmé večer strážníci plzeňské městské policie. Stalo se tak na základě oznámení jednoho z cestujících na tísňovou linku. Najít a zadržet rusky hovořícího muže na základě popisu od očitých svědků, pak nebyl pro muže zákona velký problém.

„Třiačtyřicetiletý muž uvedl, že přijel do Plzně navštívit zdejší nudistickou pláž, kde se podle jeho informací scházejí i gayové a chtěl se tam se pobavit. Protože ale pláž nenašel, usedl do tramvaje a všiml si, že na něho kouká jiný muž, což ho sexuálně vzrušilo. Proto začal pod batohem onanovat,“ popsala událost mluvčí městské policie Veronika Kuchynková. Cizinec se zřejmě podobného jednání nedopustil poprvé, protože měl za tím účelem speciálně upravené kalhoty s dírou na prostrčení ruky.

Strážníci muže předali do péče svým kolegům z Policie ČR s podezřením na spáchání trestného činu. Bez zajímavosti není ani fakt, že policisté při prohlídce batohu zadrženého objevili větší množství sexuálních pomůcek.

Fotogalerie

Zadržený cizinec, který onanoval v tramvaji před dětmi | Autor: PL Plzeň
Zadržený cizinec, který onanoval v tramvaji před dětmi | Autor: MP Plzeň