Jsme televize vašeho kraje

Zdravotní sestřičky si užily divadelní představení v Nebílovech

Plzeň, publikováno 28.08.2018, autor: Richard Beneš

Sestřičky z nemocnic Plzeňského kraje vyrazily za kulturou na zámek do Nebílov. | Autor: Redakce

Zámek v Nebílovech ožil v neděli 26. srpna divadelním představením nazvaným „Vzhůru do divočiny.“ V hlavních rolích se divákům představili Karel Roden a Jana Krausová. V hledišti byla také zhruba stovka zdravotních sestřiček z nemocnic Plzeňského kraje, které si od své náročné práce alespoň na chvíli „odskočily,“ trochu si odpočinout.

Akci pro sestřičky zorganizovala společnost Nemocnice Plzeňského kraje. „Chtěli jsme našim zdravotním sestrám zpříjemnit jeden z posledních letních večerů, aby alespoň na chvíli zapomněly na práci. Akce pro zaměstnance nemocnic pořádáme pravidelně, takže tato rozhodně nebyla poslední,“ řekl předseda představenstva Nemocnic Plzeňského kraje Marek Kýhos.

Součástí večera byla také prohlídka zámku Nebílovy, který je historicky velmi zajímavý a skvěle posloužil jako kulisa pro divadelní představení. To se podle slov zúčastněných velmi povedlo a všichni přítomní si nejen představení, ale i prohlídku užili i přes chladnější počasí. Všechny zdravotní sestřičky byly obdarovány také malých dárkem.

 

Fotogalerie

Sestřičky z nemocnic Plzeňského kraje vyrazily za kulturou na zámek do Nebílov. | Autor: Redakce