Jsme televize vašeho kraje

Mega zápas viktoriánů s Realem Madrid mohou fanoušci sledovat na velké projekci v plzeňském pivovaru

Plzeň, publikováno 21.10.2018, autor: Richard Beneš

Jeden z největších zápasů v klubové historii čeká v úterý 23. října FC Viktora Plzeň. Klub ze západočeské metropole se totiž představí na slavném Santiago Bernabéu proti domácímu Realu Madrid. Fanoušci, kteří nemají možnost vyrazit přímo do Španělska, nebo nemají ten správný předplacený televizní kanál, budou mít možnost sledovat zápas společně na projekci v plzeňském pivovaru. A to s pořádně bohatým doprovodným programem!

Město Plzeň ve spolupráci s FC Viktorií Plzeň přichystalo pro fanoušky speciální akci, která nabídne sledování jednoho z největších utkání historie klubu přímo v plzeňském pivovaru s doprovodným programem, který odstartuje již dvě hodiny před utkáním, tedy v 19.00 hodin. O zábavu se postará oblíbená plzeňská kapela Lucie Revival, chybět nebude skvělé plzeňské pivo, v akci na hřišti plzeňští fotbalisté.

Vstup je pochopitelně zdarma. A nachystána jsou i další lákadla. Exkluzivní příležitostí bude vyhrát přímo na místě dvě vstupenky na domácí zápas s Realem Madrid, který je v tuto chvíli vyprodaný. „Jak se do soutěže zapojit? Přijďte určitě oblečeni do klubových barev. Vše ostatní se dozvíte přímo od moderátora v pivovaru. Soutěžit se bude rovněž o dres kapitána Romana Hubníka. A ne o ledajaký dres, ale o ten, se kterým nastoupí k utkání přímo na Santiago Bernabéu. Přijďte si zasoutěžit o tyto exkluzivní ceny, které nikde jinde nedostanete,“ zve na zápas mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Aby měli fanoušci dokonalý přehled o všem důležitém, co se odehraje ve fotbalovém chrámu Santiago Bernabéu, přijde mezi ně i bývalý velký hráč Viktorie Petr Vlček a odborně ohodnotí dění na hřišti. Viktoriáni ve věku 18 až 35 let budou navíc moci přímo na místě vstoupit do registru dárců kostní dřeně, kam v pondělí vstoupili také hráči A-týmu, juniorky, dorostu U19 a zaměstnanci Viktorie Plzeň. Chybět nebude ani stánek Viktoria shopu se speciální nabídkou kolekce UEFA Champions League.

„Utkání s Realem Madrid je pro všechny viktoriány obrovským svátkem, jde o jedno z největších utkání klubové historie. Proto jsme ve spolupráci s městem Plzeň připravili všem fanouškům možnost, aby mohli toto výjimečné utkání sledovat společně. Doprovodný program bude opravdu bohatý a věříme, že si cestu v úterý večer najde do pivovaru co nejvíce fanoušků,“ říká mluvčí viktoriánů Václav Hanzlík.

„Zjišťujeme nyní možnost přenosu i utkání našeho týmu U19, který se střetne s Realem v jeho tréninkovém centru již v 16.00. Pokud by se nám podařilo vše zařídit, budeme fanoušky informovat a rovněž tento duel bychom promítali na nádvoří pivovaru,“ dodal mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Fotogalerie