Jsme televize vašeho kraje

Potyčka v bytě na Borech skončila smrtí sedmnáctiletého mladíka, policisté zadrželi útočníka

Plzeň, publikováno 09.12.2018, autor: Richard Beneš

Ilustrační foto

Další případ brutálního násilí v Plzni se stal v sobotu večer. Záchranáři zasahovali na Jižním Předměstí u muže, který utrpěl řezné poranění. Mluvčí záchranné služby Veronika Albrechtová uvedla, že lékař už mohl po příjezdu na místo pouze konstatovat smrt. Policisté tam krátce poté zadrželi muže, který je podezřelý ze spáchání násilného trestného činu. Podobný případ se stal v pátek, kdy opilý šestadvacetiletý muž pobodal u Mikulášského náměstí muže (40), kterému se nelíbilo, že mu opilec kopal do jeho služební dodávky.

„V sobotu krátce před jedenáctou hodinou večer jsme přijali oznámení o fyzické potyčce v bytové jednotce v Plzni na Borech. Během potyčky došlo k napadení muže (17), který utrpěl zranění neslučitelné se životem, kterému na místě podlehl. Kriminalisté po příjezdu na místo činu zajistili zbraň a zadrželi osobu podezřelou z protiprávního jednání. V současné době kriminalisté provádí úkony trestního řízení, prověřují okolnosti a zjišťují bližší informace případu, kterému se intenzivně věnují,“ informovala mluvčí policie Veronika Hokrová.

Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o druhý letošní případ vraždy spáchané na území Plzně. V říjnu bezdůvodně ubodal na Doubravce psychicky nemocný muž (28) jemu naprosto neznámého seniora (71), který se nacházel v nesprávný čas na nesprávném místě.

Fotogalerie

Ilustrační foto