Jsme televize vašeho kraje

Přestup roku? Ne, podle aktéra je důvodem jen místo bydliště

Plzeň, publikováno 16.11.2012, autor: Richard Beneš

Jan Michálek | Autor: Zdroj - ODS

Místopředseda regionálního sdružení ODS a člen oblastní rady ODS Jan Michálek oznámil závěrem týdne, že přestupuje z Oblastního sdružení ODS Plzeň-sever do Místního sdružení ODS Plzeň Lochotín. Z kuloárů ODS zaznělo, že Michálkův odchod do plzeňské organizace je přestupem roku. On sám pro server Regionpodlupou.cz uvedl, že důvody přestupu jsou prosté, jedná se prý o změnu bydliště.

„Mohu potvrdit, že skutečně odcházím do plzeňského místního sdružení, ale důvodem je fakt, že mám v Plzni bydliště i adresu podnikání. Nic jiného za tím není, nemám žádné rozpory s lidmi ze severního Plzeňska,“ uvedl v pátek Jan Michálek.

Podobně mluvil i krajský zastupitel a předseda oblastního sdružení ODS Plzeň-sever Pavel Karpíšek. „Je to jeho rozhodnutí, informoval mě o tom ve čtvrtek večer. Jako důvody svého přestupu uvedl kolega Michálek, že má bydliště v Plzni, kde také podniká. Známe se spolu už hodně dlouho, neměli jsme mezi sebou nějaké problémy a určitě se s ním kvůli přestupu nepřestanu bavit,“ uvedl Pavel Karpíšek. 

Fotogalerie

Jan Michálek | Autor: Zdroj - ODS