Jsme televize vašeho kraje

SOUTĚŽ: Vyhrajte Jaguar F – TYPE na celý víkend

Plzeň, publikováno 16.05.2018, autor: Miroslav Brož

Tipněte si nejrychlejší čas Jana Talaše a získejte Jaguara na celý víkend | Autor: TV ZAK

Tipněte si, v jakém čase zajel profesionální rallye jezdec Jan Talaš nejrychlejší kolo v Plzeňské Kart Aréně. Tip, který bude nejblíže zajetému času, získá supersport Jaguar F- TYPE na celý víkend zdarma. Své tipy posílejte na soutez@zaktv.cz. Jízdu Jana Talaše uvidíte ve vysílání TV ZAK v neděli třetího června.

Soutěžíte o nadupaného Jaguara F – TYPE, který z 0 na 100 zrychlí za neuvěřitelných 3,7 s. Nejvyšší rychlost je 322 km/h a pod kapotou mu burácí čtyřválcový zážehový přeplňovaný motor Ingenium. V takovém autě se jen tak nesvezete. Jeho pořizovací cena začíná na 1,5 milionu korun.

Tento luxusní sportovní vůz vám zapůjčíme na celý víkend zdarma. Stačí jen uhodnout, v jakém čase zajel Jan Talaš nejrychlejší kolo v Plzeňské Kart Aréně. Své tipy posílejte ve formátu xx, xxx vteřin na soutez@zaktv.cz. Přesný  čas se dozvíte třetího června, kdy odvysíláme speciální Studio Z.

Speciální Studia Z vysíláme vždy první neděli v měsíci. V našem archívu se můžete podívat na jízdy Jakuba Lva, Míry Hejdy, Jana Schleisse nebo třeba Pavla Horvátha.

Podmínky soutěže naleznete zde. Podmínky soutěže o Jaguar F-type na víkend zdarma

Fotogalerie

Tipněte si nejrychlejší čas Jana Talaše a získejte Jaguara na celý víkend | Autor: TV ZAK