Jsme televize vašeho kraje

ODS v centrálním plzeňském obvodu sází na mladou neokoukanou tvář, lídrem se stal Milan Vyskočil

Plzeň, publikováno 22.06.2018, autor: Richard Beneš

Lídrem ODS pro komunální volby v MO Plzeň 3 se stal Milan Vyskočil | Autor: MK

Trojice místních sdružení ODS pro centrální oblast Plzeň město rozhodovala v pátek odpoledne na sněmu o kandidátce pro podzimní komunální volby ve třetím městském obvodu. Volebním lídrem a jedničkou na kandidátce se stal Milan Vyskočil, který je také celostátním předsedou Mladých konzervativců. Většina přítomných kandidátů tak vsadila na mladou a neokoukanou tvář.

„Myslím si, že i mladí lidé by v politice měli být zastoupeni. Na jednotlivých obvodních kandidátkách ODS to bude jisté oživení,“ uvedl bezprostředně po svém zvolení Milan Vyskočil. Ten také od roku 2011 pořádal s Mladými konzervativci v Plzni řadu přednášek a konferencí pro veřejnost. Zkušenosti sbíral i v zahraničí, kde léta pracoval v Evropském parlamentu.

Na dalších předních pozicích kandidátky ODS pro MO Plzeň 3 se objeví například současný radní obvodu Petr Baloun, nebo dlouholetý člen Jaromír Horák.

Jediným zatím známým soupeřem ve volbě o křeslo starosty centrálního obvodu je prozatím Radoslav Škarda (TOP 09), ostatní strany své lídry ještě neodhlasovaly.

Fotogalerie

Lídrem ODS pro komunální volby v MO Plzeň 3 se stal Milan Vyskočil | Autor: MK