Jsme televize vašeho kraje

Na Rokycansku ráno vyhasl život dvacetiletého řidiče, předjel dvě auta a narazil do stromu

Hrádek, publikováno 13.11.2018, autor: Richard Beneš

Ilustrační foto | Autor: TV ZAK

Složky IZS vyjížděly v úterý ráno k nehodě osobního automobilu, který havaroval v Hrádku nad slévárnou ve směru na Rokycany. Po nárazu do stromu zůstal mladý řidič zaklíněný ve vraku vozidla. I přes okamžitě poskytnutou péči zemřel ještě na místě nehody.

Nehoda se stala kolem sedmé hodiny ráno. „Řidič ve směru jízdy od Pavlovska poté, co předjel dvě vozidla z dosud nezjištěných příčin vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Silnice je v současné době neprůjezdná,“ informovala mluvčí policie Hana Kroftová. Příčiny nehody teď vyšetřuje policie.

„Dvacetiletý muž bohužel podlehl velmi vážným zraněním neslučitelným se životem,“ uvedl Vítězslav Sladký ze Záchranné služby Plzeňského kraje.

V posledních sedmi dnech zemřelo na silnicích Plzeňského kraje už pět lidí. Dvě oběti na životech si vyžádal čelní střet dvou vozů na Klatovsku. Další řidič zahynul při nehodě na Tachovsku. V pondělí večer srazil nejprve osobní automobil a následně ještě autobus cyklistu (49) nedaleko Spáleného Poříčí na jižním Plzeňsku. Těžce zraněného muže v bezprostředním ohrožení života odvezli záchranáři do nemocnice, kde později svým zraněním podlehl.

Fotogalerie

Ilustrační foto | Autor: TV ZAK