Jsme televize vašeho kraje

Fresh festival zahájil předprodej limitované série vstupenek

Plzeň, publikováno 12.01.2018, autor: Richard Beneš

Chybět nebude ani letos Zdeněk Pohlreich | Autor: Fresh festival

Pořadatelé tradičního Fresh festivalu odstartovali předprodej limitované série vstupenek, díky kterým návštěvníci nejen ušetří, ale hlavně získají jedinečný zážitek v podobě školy čepování piva s vítězem mistrovství České republiky! Pod dohledem Mastera Bartendera budou mít možnost naučit se jak správně čepovat a v závěru ochutnat vlastnoručně načepovaný orosený půllitr nejslavnějšího ležáku světa Pilsner Urquell! Předprodej zvýhodněných vstupenek je omezen počtem 2000 kusů. Vstupenky lze objednat online na www.freshfestival.cz/vstupenky nebo v síti GoOut a Ticketportal.

Nastávající 8. ročník FRESH FESTIVALU 2018 se chystá opět přinést možnost ochutnat skvělou gastronomii nejen ze všech koutů naší země, ale doslova z celého světa. Pořadatelé si pro tento ročník vybrali vedle Plzně ještě Liberec, České Budějovice a Pardubice. V Plzni startuje FRESH FESTIVAL 19. května a pokračuje druhým dnem 20. května. „Po všechna předchozí léta jsme se snažili, aby festival provázela dobrá nálada a pohoda, proto jsme pro tento ročník zvolili motto „ MILUJEME DOBRÉ JÍDLO!“ uvedla mluvčí festivalu Monika Karlíková.

Díky celé řadě osobností spojených s jídlem nejvyšší kvality se mohou návštěvníci festivalu těšit na spoustu nových receptů a další gastronomické zážitky s neopakovatelnou atmosférou. Program budou tradičně provázet oblíbená kuchařská show v čele se Zdeňkem Pohlreichem a kulinářské workshopy s nejlepšími kuchaři České republiky, kteří zábavnou formou spolupracují s diváky přímo z pódia.

Na festivalu se jako obvykle představí TOP restaurace z vybraného regionu, které vynikají moderní a nevšední přípravou jak české, mezinárodní, zážitkové a v neposlední řadě stále více žádané extrémní gastronomie. Milovníci ležáku Pilsner Urquell se mohou těšit na vynikající, profesionálně načepovaný ležák, jehož chuť ke „svátku jídla a pití“ neodmyslitelně patří. Festivalem bude provázet rozmanitá nabídka rodinných minipivovarů, nejlepších vinařství a ochutnávek z české i zahraniční produkce. Všem fanouškům dobré kávy se budou věnovat mistři ve svém oboru, baristé, kteří formou workshopů předvedou nejnovější trendy v přípravě tohoto aromatického nápoje.

Fotogalerie

Chybět nebude ani letos Zdeněk Pohlreich | Autor: Fresh festival
Ilustrační foto | Autor: Richard Beneš
Ilustrační foto | Autor: Richard Beneš
Ilustrační foto | Autor: Fresh festival
Chybět nebude ani letos Zdeněk Pohlreich | Autor: Fresh festival
Ilustrační foto | Autor: Fresh festival
Chybět nebude ani letos Zdeněk Pohlreich | Autor: Fresh festival