Jsme televize vašeho kraje

Hnutí ANO v Plzni volilo lídry kandidátek pro komunální volby, kandidátem na primátora je poslanec Pavel Šrámek

Plzeň, publikováno 06.05.2014, autor: Richard Beneš

Hnutí ANO | Autor: Archiv Regionpodlupou.cz

Oblastní organizace Plzeň – město politického hnutí ANO již oznámila lídry svých kandidátek pro podzimní komunální volby v nejvýznamnějších plzeňských městských obvodech. Své kandidáty vybírali členové plzeňské oblastní organizace na pondělním volebním sněmu. Kandidátem hnutí ANO na post primátora Plzně se stal současný poslanec Pavel Šrámek. Pro server Regionpodlupou.cz to uvedla předsedkyně plzeňské městské organizace ANO Miloslava Rutová.

Lídrem kandidátky pro městský obvod Plzeň 2 Slovany se stal manažer Bohuslav Rada, kandidátku centrálního obvodu Plzeň 3 povede lékař Květoslav Baloun. V čele kandidátky pro městský obvod Plzeň 4 Doubravka stojí manažer Petr Šusťáček. Hnutí ANO zatím neoznámilo pouze lídra kandidátky pro městský obvod Plzeň 1 Lochotín.

„Do měsíce budeme znát i jméno lídra kandidátky pro Lochotín. Nechceme nic uspěchat. Stejně tak nejsou ještě úplně stoprocentně hotové seznamy všech našich kandidátů. Naše kandidátky chceme obsadit odborníky, aby se nestalo, že ekonomický náměstek primátora nemá maturitu,“ uvedla předsedkyně plzeňské organizace ANO Miloslava Rutová.

Fotogalerie

Hnutí ANO | Autor: Archiv Regionpodlupou.cz