Jsme televize vašeho kraje

Partnerská hádka na borském sídlišti skončila pobodáním devětačtyřicetileté ženy

Plzeň, publikováno 21.06.2017, autor: Richard Beneš

Ilustrační foto

Bodnutím nožem do břicha vyvrcholila v noci na středu partnerská hádka v bytě jednoho panelového domu v Plzni na Borech. Nožem zaútočil třiapadesátiletý muž na devětačtyřicetiletou ženu, kterou pobodal. Policisté vyšetřují případ jako pokus o vraždu. Web TV ZAK o incidentu informovala mluvčí policie Pavla Burešová.

„Na místo činu ihned po nahlášení události vyjeli policisté, kteří poraněné ženě poskytli první pomoc Podezřelého muže zadrželi a převezli do policejní cely. Na základě dechové zkoušky byla u podezřelého zjištěna přítomnost alkoholu,“ uvedla mluvčí policie Burešová.

Napadená utrpěla zranění, které ji bezprostředně ohrožovalo na životě. „Ženu s bodným poraněním v oblasti břicha jsme na místě ošetřili a ve velice vážném stavu ji přepravili na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ řekl mluvčí záchranné služby Martin Brejcha.

Muže čeká po vystřízlivění výslech na policii pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. „S ohledem na to, že případ je na samém počátku, nebudeme v tuto chvíli zveřejňovat žádné bližší informace,“ dodala mluvčí policie Pavla Burešová.

Fotogalerie

Ilustrační foto