Jsme televize vašeho kraje

Na Ostende si dají dostaveníčko italští krasavci ze stáje Alfa Romeo

Plzeň, publikováno 01.09.2017, autor: Richard Beneš

Spanilá jízda vozů značky Alfa Romeo | Autor: Alfa Romeo Club Plzeň

Italští krasavci ze stáje Alfa Romeo přijedou z mnoha míst naší republiky na víkendový sraz vozidel této značky do plzeňského kempu Ostende. Organizátoři zatím zaregistrovali osmdesát vozů Alfa Romeo. Návštěvníci akce se mohou těšit na úplné novinky, nebo na veterány, k vidění budou například vozy Giulia, Montreal, Spider nebo Stelvio.

Vedle českých účastníků srazu přislíbili účast i majitelé vozů z Itálie, Německa a ze Slovenska. Doufáme, že dorazí i přes jistou nepřízeň počasí. V pátek odpoledne očekáváme příjezd prvních vozů. Hlavní program začíná v sobotu ráno. Všechny vozy budou vystaveny v prostoru kempu Ostende mezi 9.00 a 12.00 hodin. Úderem poledne pak startuje spanilá jízda kolem Plzně do Rokycan, do muzea na demarkační linii. Tam se uskuteční pro účastníky srazu odpolední část programu,“ uvedla za organizátory srazu Sandra Hesová.

Konvoj vozidel značky Alfa Romeo vyjede z kempu Ostende a pokračovat bude do Bolevce, odtud zamíří do Třemošné, dále do Zruče, Chrástu, Dýšiny, Kyšic, Ejpovic a do Rokycan. Účastníci srazu se zpět do kempu vrátí po 18. hodině.

 

Fotogalerie

Spanilá jízda vozů značky Alfa Romeo | Autor: Alfa Romeo Club Plzeň