Jsme televize vašeho kraje

Konference CZEKO 2018 letos prozradí, jak vítězit

Plzeň, publikováno 07.10.2018, autor: Redakce

Na konferenci CZEKO vystoupí i trenér Marian Jelínek | Autor: Archiv

Tento rok se CZEKO 2018 uskuteční v západočeské metropoli v Plzni, a to 11.- 14. října 2018. Letošní ročník se ponese v duchu “Art of Winning” neboli “Umění vítězit”. Vítězství se podíváme na zoubek zejména z perspektivy práce, osobního života, sportu a zdraví.

Jaká je cesta za vítězstvím

Koncept je postaven na základních otázkách týkajících se vítězství a úspěchu, které budou předloženy každému z přednášejících. Dozvíte se, co úspěšní lidé ve svém oboru považují za největší překážky k vítězství; co pro vítězství museli obětovat; jaká je jeho temná stránka a co považují za klíčové faktory úspěchu.

Konference s doprovodným programem

Hlavním vrcholem bude páteční konference doplněná o bohatý doprovodný program, jehož součástí jsou prohlídky zajímavých míst v Plzni, Slam Poetry Evening, vernisáž mladého plzeňského malíře Tomáše Rusňáka či galavečer s živou hudbou. Návštěvníci se mohou mj. těšit na přednášky a workshopy prezentované renomovanými řečníky.

“My se nejvíce těšíme na skvělé spíkry, například Mariana Jelínka​, muže, který dovedl k vítězství Jaromíra Jágra a mnoho dalších významných sportovců a osobností. Dalším z hostů je Pavel Čmelík​, majitel INEXAD, firmy, co přinesla na český trh luxusní značky Hamleys, Barker, T. M. Lewin, coach a trenér Leoš Kubíček a mnozí další, kteří se přijedou podělit o zkušenosti, jež je dovedly k jejich vlastnímu vítězství,” láká veřejnost lokální president JCI Pilsen Jiří Mauritz. Konference je určena především mladým aktivním podnikatelům, manažerům a studentům hledajícím inspiraci a motivaci pro svůj osobní růst.

Fotogalerie

Na konferenci CZEKO vystoupí i trenér Marian Jelínek | Autor: Archiv