Jsme televize vašeho kraje

Galavečer boxu v Národním domě, Grandhotel Ambassador nabídne skvělé zápasy

Plzeň, publikováno 21.11.2018, autor: Redakce

Karlovy Vary budou žít boxem

Karlovy Vary jsou městem naditým tradicemi, jednou z dlouholetých kulturně-společenských stálic byly tradiční zápasy v boxu. První utkání se vrátilo do našeho města po 25 letech, nyní Vás zveme v novodobé historii na v pořadí již třetí Galavečer boxu do Grandhotelu Ambassador Národní dům, 24. listopadu od 19.00 hodin.

Sál Orfeum v Grandhotelu Ambassador se rozzáří přehlídkou těch nejtvrdších pěstí. Prestižní boxerský galavečer ožije pod moderátorskou taktovkou Radima Jehlíka a pokud se startovní listina vinou zranění nezmění, máme se opravdu na co těšit. Díky České boxerské asociaci, která tomuto exkluzivnímu klání vyčlenila celý víkend, budeme moci spatřit na vlastní oči několikanásobné mistry republiky, mnohé vítěze mezinárodních turnajů, ale i držitele titulu juniorského mistra světa.

Současná boxerská esa přijdou podpořit mimo fanoušků také bývalí reprezentanti a nejstarší žijící olympijský medailista z bývalého Československa, kteří si jako mnozí nechtějí nechat ujít poprvé v historii utkání mezi boxery České a Slovenské republiky na tomto pro karlovarský box, tradičním místě včetně špičkových boxerů svých zemí napříč váhovými kategoriemi. Fandit se bude rovněž boxerským rivalům těžké váhy v odvetném zápasu, při kterém všem zaručeně zhoustne krev v žilách a zatají se dech.

Předprodej vstupenek je již zahájen a to výhradně na recepci Grandhotelu Ambassador Národní dům, vybírat bude moci z míst na stání, sezení na prvním a druhém balkonu nebo můžete využít soukromí několika málo VIP lóží včetně občerstvení a VIP servisu. Galavečer boxu zaručuje nejen neuvěřitelné pěstní souboje v potu tváří, skvělé občerstvení, unikátní prostory, ale osloví vás i audiovizuální show.

Nejen muži, ale zejména ženy tyto fyzicky a technicky náročná klání zkrátka zbožňují a tak doufáme, že jako před desítkami let, kdy se v Karlových Varech chodilo stejně často na box jako dnes na hokej, si najdou tradiční boxerské zápasy opět své návštěvníky. Staňte se součástí navrácené tradice, přijďte na Galavečer boxu do Grandhotelu Ambassador a vychutnejte si elektrizující atmosféru vyprodaného sálu Orpheum.

Fotogalerie

Karlovy Vary budou žít boxem
Boxerská utkání mají v Karlových Varech dlouhou tradii