Jsme televize vašeho kraje

Sexuální pracovnici zbil a okradl její klient, o sex mu vůbec nešlo

Plzeň, publikováno 05.03.2019, autor: Richard Beneš

Sexuální pracovnice působí na výpadovce na Domažlice | Autor: TV ZAK

Zbitá, bez peněz a bez svého telefonu. Tak skončila jedna z plzeňských prostitutek, poskytující své služby u výpadovky z Plzně na Domažlice. Na poskytnutí sexuálních služeb se s ní domluvil zatím neznámý muž. Dvaačtyřicetiletou ženu z Tachova odvezl svým vozem do lesního porostu poblíž obce Sulkov. Ještě předtím po cestě ale uzamkl u auta centrální zamykání a rychlou jízdou zamířil k lesu. O několik okamžiků se ukázalo, že o sex tento klient rozhodně neměl zájem.

Po zastavení vozidla muž vyzval prostitutku, aby mu vydala vše, co u sebe má. Sáhl jí do kapsy u bundy, odkud vytáhl mobilní telefon a finanční hotovost ve výši 1800 korun. „Žena mu v tom chtěla zabránit a chytila si kapsu. Nepodařilo se jí to a muž ji při tom hřbetem ruky udeřil do tváře. Násilníkovi to nestačilo a požadoval po své oběti ještě prstýnek, který měla na levé ruce. Poškozená se bránila, ale pachatel ji jednou rukou chytil za zápěstí a druhou rukou stáhnul prstýnek,“ popsala loupež mluvčí policie Michaela Raindlová.

Když násilník obral svoji oběť o všechny její cennosti, odemkl vozidlo, ženu vyhodil ven a z místa odjel. Policisté se případem nadále zabývají a po pachateli loupeže teď pátrají.

Obvykle se policie nedozví o podobných násilných případech spáchaných na ženách poskytujících sexuální služby. Ženy živící se prostitucí na ulici jsou často drogově závislé. Policii se snaží vyhnout, jak jen je to možné. A toho někdy využívají pachatelé trestné činnosti. Loni se policisté zabývali vyšetřováním série šesti brutálních útoků na sexuální pracovnice. Pachatelem byl Slovák (32), kterému nakonec soud uložil čtyřletý trest vězení.

Fotogalerie

Sexuální pracovnice působí na výpadovce na Domažlice | Autor: TV ZAK