Jsme televize vašeho kraje

Michal Vozobule se stal staronovým předsedou TOP 09 v Plzni

Plzeň, publikováno 13.04.2019, autor: Richard Beneš

Michal Vozobule dál povede TOP 09 v Plzni

TOP 09 v Plzni i nadále povede současný náměstek primátora pro dopravu a životní prostředí Michal Vozobule, Do funkce místopředsedů byli znovu zvoleni místostarosta MO Plzeň 2 – Slovany Jan Fluxa a doubravecký radní Václav Lacyk. Všichni tři obdrželi stoprocentní důvěru delegátů regionálního sněmu, který se konal v pátek večer v Plzni.

S vedením regionální organizace TOP 09 Má Michal Vozobule zkušenost už z minulého období, kdy vystřídal ve vedení Ondřeje Ženíška. Ve volbě předsedy neměl konkurenta a volba proběhla jednohlasně. 

„V Plzni za úspěch považuji především to, že jsme po podzimních komunálních volbách zastoupeni v koalici nejen na plzeňské radnici ale také na všech velkých obvodech. Minulý týden se nám navíc podařilo do programového prohlášení města Plzně pro období 2018–2022 prosadit všechny priority z našeho programu. Budeme tak mít možnost zlepšit nejen situaci ve školství a vybudovat nová zázemí pro sport, ale i vyřešit problémy s dopravou a životním prostředím. Čeká nás spousta práce pro Plzeň, na kterou se těším a věřím, že se nám podaří zlepšit nejen dopravní situaci ale i celkové klima ve městě tak, aby se se stalo moderní evropskou metropolí,“ říká nově zvolený předseda plzeňské TOP 09 Michal Vozobule.

V jedenáctičlenném regionálním výboru TOP 09 v Plzni dále usednou lochotínská místostarostka Ilona Jehličková, zastupitel MO Plzeň 1 Tomáš Trnka, emeritní děkan ekonomické fakulty Miloš Nový, místostarosta centrálního plzeňského obvodu Ondřej Ženíšek, zastupitel MO Plzeň 3 Radoslav Škarda, doubravecký zastupitel Jan Toman, Petr Farník a Bohuslav Sobota.

Fotogalerie

Michal Vozobule dál povede TOP 09 v Plzni